SKLADIŠTENJE ROBE

U saradnji sa domaćim logističkim kompanijama kao i međunarodnim partnerima, Winner Cargo Log vam pruža usluge skladištenja robe na različitim lokacijama. Bilo da je reč o skladištenju u Srbiji ili u zemljama kao što su Poljska, Austrija, Hrvatska, Slovenija, Nemačka, Rusija ili Italija, možemo vam ponuditi sigurno i pouzdano mesto za čuvanje vaše robe.

Naša mreža skladišnih kapaciteta obuhvata različite vrste objekata, od magacina visokih standarda do specijalizovanih skladišta prilagođenih specifičnim zahtevima vaše robe. Bez obzira na vrstu robe koju treba skladištiti – bilo da je reč o paletiranim proizvodima, rasutom teretu, opasnim materijalima ili osjetljivoj robi – imamo adekvatne skladišne kapacitete i usluge za vaše potrebe.

Naša logistička mreža omogućava nam da pružimo lokalnu i internacionalnu podršku u skladištenju robe. Sa stručnim timom logističkih profesionalaca, obezbeđujemo efikasno upravljanje zalihama, praćenje inventara i brzo izvršavanje zahteva za isporuku. Naša visokokvalitetna infrastruktura i tehnologija omogućavaju nam da efikasno upravljamo vašom robom i pružimo vam real-time informacije o stanju skladišta.

Pošalji upit: